top of page

Hattrick


Een jaar later (2)

En dan, een jaar later, ligt ‘ie er ineens, de nieuwe Haarlem Sport. Nummer drie in de reeks.

Het jaar lijkt weer voorbij gevlogen. De eerste activiteit voor de nieuwe krant stond al voor de zomer in de agenda. Locatie: perstribune van de Honkbalweek Haarlem. Notitieblok en camera mee, in ongedwongen sfeer, dicht op de sport, was het genieten van het veldspel, maar vooral ook de opperbeste stemming in het Pim Mulier Stadion. Een perfecte opwarmer.

Na de vakantie ging de intensiteit in de voorbereiding omhoog. Het merendeel van de trouwe partners gaf te kennen er minimaal nog een jaar aan vast te plakken. Mooi om te ervaren dat de basis van Haarlem Sport staat met betrouwbare sleutelspelers, die weten wat er van hen wordt gevraagd en dat dan vervolgens ook leveren.

Voor de plekken die open vielen, lukte het om nieuwe teamleden te interesseren, met een frisse kijk en nieuwe invalshoeken. Gaandeweg vormde zich zo een sterke en goed uitgebalanceerde selectie om met een goed gevoel de hernieuwde uitdaging aan te gaan.

En langzaam tekende zich het de strijdplan af. Een solide blok gevormd door artikelen met Haarlemse organisaties en bedrijven, die een wezenlijke bijdrage leveren aan de sportieve infrastructuur in de stad. Een opbouw vol creativiteit en spelinzicht uitgevoerd in interviews met atleten en sportfanaten die Haarlem sportief kleur geven. Met over de flanken flitsende fotoreportages die fraai verbeelden waartoe de stad sportief in staat is.

Zo’n sterke opstelling moest tot een mooie score leiden. Het doelpunt kon niet uitblijven. En zie hier, de Haarlem Sport 3. Hattrick voltooid!

Recente blogs
Archief
Zoeken op tags
Volg FIeR
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page