top of page

Een jaar later


Nieuwe krant, nieuwe verhalen.

Een jaar geleden rolde de eerste Haarlem Sport van pers. Ik stond erbij en keek ernaar. Met kloppend hart en open mond. Mijn eerste eigen krant. Eigenlijk haaks op de heersende digitalisering.

Geen zorgen voor de voorlopers op de digitale snelweg, Haarlem Sport blijft ook te lezen op het scherm van smartphone, tablet of laptop.

Voor mij gaat er niets boven papier. Misschien een beetje vreemd om dat te bekennen in een blog. Er zal iets van nostalgie in zitten, een hang naar vroeger. Haarlem Sport blijft ook oog houden voor het voorbije.

Zoals in de nieuwe krant met de verse rubriek ‘Een jaar later’, waarin tien sportfanaten uit de eerste editie terugblikken en vooruit kijken. Hoe is het hen vergaan en wat verwachten ze van 2018?

De reacties van onder andere Benicio Letterman (judo), Pelle Clement (voetbal), Jaap Lampe (schaken) en Arie Jan van der Schaaf (volleybal) zijn vertederend, strijdvaardig, gepassioneerd en ambitieus. Emoties die de sport zo mooi maken.

Grote gemene deler in de herinneringen is enthousiasme over hun deelname aan Haarlem Sport. Het leverde ze veel positieve reacties op. Hetzelfde hebben de trouwe partners van het eerste uur ervaren. Goed om te horen, natuurlijk. En een mooi resultaat voor zo'n nieuw medium.

Het zet Haarlem Sport neer als een soort feelgood paper. En dat geeft mij een goed gevoel.

Recente blogs
Archief
Zoeken op tags
Volg FIeR
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page