top of page

Met rechtmatige trots


FIeR staat voor Fotografie, Interviews en Reportages, maar ook voor de letterlijke betekenis van het woord: met rechtmatige trots. Beter kan het gevoel niet worden omschreven waarmee ik mijn nieuwe bedrijf presenteer. De foto bij deze eerste blog is gemaakt op IJsland, waar het idee om zelfstandig verder te gaan vastere vorm heeft gekregen.

Ruim twintig jaar heb ik samen met Cees de Geus teksbureau De Geus & Hartman gerund. Een respectabele periode, vol mooie herinneringen. Samen hebben we ongelooflijk veel meegemaakt. Allebei hebben we ons ontwikkeld, elk op onze eigen manier. Nu is het tijd voor iets nieuws. Duim omhoog, oftewel 'Vind ik leuk'.

Recente blogs
Archief
Zoeken op tags
Volg FIeR
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page